maandag 7 januari 2013

Willen jouw kids ook zo'n coole tas?


Celebrities zijn altijd op zoek naar de hipste spullen hebben en zo ook voor hun oogappeltjes. Het hippe merk Skip Hop vinden ze daarom fantastisch. Skip Hop is een merk uit New York dat als passie heeft om unieke innovatieve en functionele producten voor kinderen te maken. Bij Skiphop vinden ze waliteit en veiligheid van producten daarnaast ook erg belangrijk.


Vooral de Skip Hop rugzakken in de vorm van dieren vinden wij erg leuk! En wij niet alleen, ook de celebrity kids lopen er letterlijk mee weg.  O.a. celebrity moms Jennifer Garner, Denise Richards, Madonna en Gwen Stefani  kozen voor de leuke rugzakken van dit hippe merk.  Zo is Zuma van Gwen Stefani de trotse eigenaar van een bijen-rugzak en David van Madonna en de dochters van Denise Richards hebben de honden-rugzak.
 
Op zoek naar een tas voor een echt meisje? Dan is het lieveheersbeestje vast iets voor jou. En een stoere jongen vindt de aap vast helemaal te gek. Maar ook de uil, kikker, pinguin, olifant, giraffe en nog meer dieren zijn verkrijgbaar als leuke Skip Hop rugzak. Fijn voor mama is dat deze tassen bovendien erg degelijk zijn en praktisch in gebruik.

Skip Hop maakt echter niet alleen van die leuke rugzakken, ook hebben ze verschillende leuke activiteiten knuffels voor de allerkleinsten. Als knuffel en om aan de kinderwagen of buggy te bevestigen. De activiteiten knuffels hebben lieve flapjes waaronder allerlei leuke activiteiten te ontdekken zijn. Met zo’n lief uiltje of schattig aapje heb je echt een origineel kraamcadeau gevonden!

Shop nu deze leuke spulletjes van Skip Hop bij Hippebeestjes.nl!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten